Indiana Jones és a földszinti kéjláda bitorlói

2016. augusztus 13. - dajkag

Egy ideje nem merem kinyitni a saját postaládámat. Kissé félek a kalandra éhes, vágytól feltüzelt, apró testű háziasszonyok támadásától, akik ugyan alig tíz centisek, ámde roppant harciasak, és csak arra várnak, hogy beadjam a derekam, felnyissam a bádog levelesláda tetejét és végre az övék legyek.

kejlada01.jpg

Már lassan másfél hónapja élnek a lépcsőházban felszerelt levélszekrényben, és eleinte abban bíztam, hogy ha nem veszek róluk tudomást, egy idő után majd meggondolják magukat és tovább költöznek a szomszédos postaládába, amiből a harmadikon lakó nyugdíjas Jolika néni majd úgyis szépen, módszeresen kipucolja őket. Vagy ha mégsem, egy idő után elkezdi mardosni a gyomrukat az éhség, amibe egytől egyig beledöglenek, vagy esetleg élve felfalják egymás apró testét, aztán végre újra béke és nyugalom költözhet a lépcsőházba. De nem így történt.

Hetek óta rendíthetetlenül dörömbölnek a bádogszekrény ajtaján, vékony hangjukon egyre hangosabban és kéjesebben ajánlgatják apró, nedves nyílásaikat minden egyes arra járó hímneműnek, legyen az az iskolából hazaérkező, hormonzavaros kamasz fiú az elsőről, vagy a reggel munkába siető, dolgos családapa a hatodikról. Próbáltam teletömni a bádog ládát mindenféle papírszeméttel, de nem ment, darabokra szaggatták az összes reklámújságot és mikro-méretű, szexi papír fehérneműt gyártottak belőlük, a maradékból pedig komfortos kis fészket raktak a láda egyik sarkába, ahol naphosszat kéjeleghetnek és erotikus pózokban fetrengve ajánlgathatják magukat tovább az egyre türelmetlenebb és dühösebb lakóközösségnek.

Hogy őszinte legyek, ez a szituáció kezd számomra egyre zavaróbbá és kényelmetlenebbé válni. Eleinte csak a lépcsőházban elkapott, megvető, sőt, néha gyilkosnak tűnő pillantásokból mertem arra következtetni, hogy a postaládámban tanyázó hárem nem éppen nyerte el az egyébként is prűd szomszédaim tetszését, a múltkor azonban az egyik lakó a liftben már szóvá is tette, hogy ha ez így megy tovább a jövőben, kénytelen lesz rám hívni az erkölcsrendészetet. Állítása szerint ugyanis az egyik maroknyi anyuka rendszeresen bepróbálkozik a férjénél, aki persze tagadja, hogy kicsit is lázba tudná őt hozni a postaláda apró nyílásain át valagát villogtató és kétértelmű, erőteljesen erotikus töltetű megjegyzéseket tevő negyvenes ringyó, de a kéjsóvár pillantások és a diszkréten gyöngyöző homlok vesztére mindent elárulnak.

A minél gyorsabb megoldásra a napokban már nem láttam más módot, mint hogy természetes gyógynövény-kivonatok és illegális doppingszerek keverékéből készült pénisznövesztő pirulákat rendeljek az internetről. A vastag, buborékos fóliával kibélelt borítékban érkezett tablettákat személyesen vettem át a postahivatalban, majd hazaérve porrá törtem őket, és egy kanál rozéfröccsel elkeverve, a rózsaszínű tinktúrát vízipisztolyba töltve bespricceltem azt a postaláda nyílásain át. A kiéhezett anyukák nyelvüket nyújtogatva, élvezettől kéjesen nyögdécselve vonaglottak a gyógyszeres alkoholfürdőben. De a dolgok nem hogy javultak volna, csak sokkal rosszabb irányba indultak.

A lenge öltözetű negyvenesek most már vaskos, idomított péniszeken lovagolva ostromolják rendíthetetlenül a postaláda ajtaját, a nyílásokon pedig már a porított gyógyszerek hatására elburjánzott hímtagok is kidugják fényes, lila fejüket és kétes ajánlatokat suttogva az arra járók fülébe próbálják elérni, hogy valaki kinyissa a levélszekrény ajtaját, és úrnőikkel együtt végre megszabaduljanak a fogságból.

-Psszt! Hé, hé, haver! Gyere csak ide, van egy remek ajánlatom! Szeretnéd, ha a dákód tizenkét centivel hosszabb és vaskosabb lenne pusztán hat nap leforgása alatt? Hé, hé, öreg! Ne menj sehova! Tudtad, hogy a lenyugvó napnak is lehet még ereje?

Ha épp lankadt állapotban vannak (ilyen azért ritkábban fordul elő), egyéb gyanús ajánlatokkal próbálnak a levélszekrény közelébe csábítani.

-Hé, cimbora! Tudtad, hogy te léptél rá arra a lépcsőfokra ma ezredikként? Gyere és nyisd ki a postaládát, ha szeretnéd átvenni a nyereményed, egy vadonatúj, csillogó, hordozható herevasalót!

A múltkor az egyik szomszéd majdnem bedőlt a trükknek és egy háromnapos Jugoszláviai luxusnyaralás reményében csak pillanatokon múlt, hogy nem törte fel a postaládám ajtaját egy rozsdás feszítővassal. Odabent természetesen a rohad ribancok és aljas kis szolgáik már készenlétben álltak, és csak arra vártak, hogy kiszabaduljanak bádog börtöncellájukból, majd halálra erőszakolják annak a szerencsétlen, kikapcsolódásra vágyó, naiv proletárnak minden létező testnyílását. Még jó, hogy épp hazafelé tartottam a boltból. Még időben sikerült kikapnom az izgatott lakó kezéből a súlyos öntött vas szerszámot, épp azelőtt, hogy a postaláda nyílásába helyezve felszakította volna trükkös kis kurvák fogházának kapuját. A jéghideg vasdarab nagyot csattant a tarkóján, majd az élettelen test tompa puffanását követően fémes csilingeléssel ért földet.

Azóta nem merek kilépni a lépcsőházba. Az ajtó repedésein át hallom a kéjes nyögésekkel keveredő halálhörgést, és a zsigereimben érzem, hogy a lépcsőházban hamarosan elszabadul a totális anarchia. Dübörgő lépteket hallok a folyosón, tudom, most már egészen biztosan értem jönnek, mi más miatt is lenne ez az eszeveszett felfordulás? Rám vadásznak, az életemet, a véremet, a testnedveimet akarják, lecsapolják őket egy fertőtlenített befőttesüvegbe, majd az üvegek felkerülnek a spájz polcaira, ahol az idők végezetéig fognak rohadni a nagypapa által '92-ben eltett, szaliciles szilvakompót társaságában. Csak reménykedni tudok abban, hogy a rendőrség emberei hamarabb fognak rátalálni a hallban fekvő, kihűlt testemre, mint ezek az aljas, miniatűr kurvák, mert attól félek ezeknek semmi sem szent.

A bejegyzés trackback címe:

https://dajkag.blog.hu/api/trackback/id/tr1210408326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Penzkeresesaneten12 · http://valodipenzkeresesaneten.blogspot.com 2016.08.13. 19:21:37

Internetes pénzkeresés ? Nem MLM, nem befektetés, valódi munka -> online marketing, youtube, instagram, twitter pénzkeresés, adsense, blogok valodipenzkeresesaneten.blogspot.com

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2016.08.13. 21:06:25

@Penzkeresesaneten12: rólad szól ez a poszt, te tanulatlan fillérbaszó nímand. Most megyek és szétbaszom a blogodat, a címedet meg cseszheted.

PomberMaci 2016.08.14. 00:05:16

Nagyon begombázott a szerző...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2016.08.14. 05:54:48

Király anyag lehet amit nyomott a szerző, nekem is kell belőle. Egyébként jó lett. :-))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2016.08.14. 05:58:08

De egy darabig eltartott mire megértettem...